RO Study
👤
Alexia570
Alexia570
04-06-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog, repede dau coroana
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
04-06-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mult Ex Asta ! Am Nevoie Urgent De El! Ofer 28 De Puncte Si Coroana La Primu Raspuns(care Are Si Rezolvarea) Va Roooog
Care Este Diferența Dintre Ioni Și Anioni?
Raza Cercului Care Trece Prin Punctele A(-4,0), B(4,4), O(0,0) Este? a)6 b7 c)8 d)2radical Din (10) Poate Sa Imi Explice Cineva Cum Se Rezolva Acest Exercitiu?
Se Dă O Matrice Mt Cu N Linii Și M Coloane. Să Se Rotească Matricea Dată Cu 90 De Grade Spre Stânga. Date De Intrare De Pe Prima Linie Se Citesc De La Tastatură
Un Dreptngui Are Lungimea De 3 Ori Mai Mare Decat Inaltimea.stiind Ca Perimetrul Este 105.2 Cm Afla Dimensiunile Dreptunghiului. Ajutor Repede!!
Cum Desfintez Perioada Numarului 0,(6)DAU CORONIȚĂ!!!!!!
Afla Trei Nr. Stiind Ca Primul Si Al Doilea Edte 50 201,cea Dintre Al Doilea Si Al Treilea82021 Si Cea Dintre Primul Al Treilea 41810
Hei! Nu Știu Sa Fac Triunghiuri Cu Anumite Unghiuri Cu Măsuri Cum Ar Fi De 50 De Grade Sau De 70 De Grade...cum Rezolv? Dau Funda.. Sau Coroana.. Sau Ce Sa Da A
"Auzi Rapaitul Muschetelor ? " Îl Întrebă. Cum S-ar Numi Zgomotele Scoase În Următoarele Situații? Frunzele Arborilor Dintr-o Padure: Un Pârâu De Munte:
Determinati Cate Numere De Patru Cifre Distincte Au Produsul Cifrelor Egal Cu Un Numar Impar