RO Study
👤
Alintatel345
Alintatel345
19-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog mult sa mă ajutați!!
Răspuns :
Agbatar
Agbatar
19-02-2018
X=83
Adauga 2 nr. alaturate, Suma Lori Este nr dinner cercul de deasupra.
Cuplacere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumat Capitolul 2 Volumul 1 Scoala Pentru Bine Si Rau VA ROG AM NEVOIE URGENT IN 55 DE MINUTEDAU COROANA SI 100 DE PUNCTE
Calculați Împărțitorul Și Câtul Unei Împărțiri În Care Deîmpărțitul Este 38 Și Restul Este 3
Buna Ziua Vreau Sa Fiu Ajutata buna Ziua Stiu O Familie Care Nu Au Nimic De Sarbatori Si Au Un Copil Cu Autism El Nu A Primit Nimic De La Mos Craciu Daca Putet
Calculează Masa Precipitatului Format În Urma Interacțiunii A 365g Soluție Acid Clorhidric Cu Partea De Masă 10% Și O Soluție De Nitrat De Argint (AgNO3). Se Dă
11 Care Crezi Că Este Rolul Neologismelor Identificate La Exercițiul Precedent? Poti Alege sugestiile De Mai Jos, Justificându-ți Opțiunea Sau Poţi Propune Altc
Dacă 6 Robinete Umplu Un Bazin În 3 Ore, Aflați În Cât Timp Umplu, 9 Robinete Cu Același Debit
Încercaţi Şi Împărţiţi Numărul 80 În Patru Părţi, Astfel Încât, Dacă La Prima Parte Adăugăm 3, Din A Doua Parte Scădem 3, A Treia Parte O Înmulţim Cu 3, Iar A P
Salut! Imi Puteti Da Morala Si O Parte Frumoasa Din Cartea Vama Fantoma . Multumesc
La Diferența Numerelor 8 7 5 6 6 9 Și 6 3 4 6 0 9 Adaugă Cel Mai Mic Număr Impar De Cinci Cifre Mai Mare Decât 3 5 7 1 2
Ofer Si Coroana.identificati Greselile De Acord Si Aratai In Ce Onsta Greseala.a. S-au Facut Ca Ceara Alba Fata Rosa Ca Un Mar.....b.acuma Va Strambati Una Cu A