RO Study
👤
Anonima200677
Anonima200677
29-07-2022
Matematică
a fost răspuns
vă roggg. dau puncte + coroana
Răspuns :
Ramonaratoiu78
Ramonaratoiu78
29-07-2022
Răspuns:
Asta e rezolvarea de la ex 34 succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Faceti O Comunere Cu Titlul Dat 5 Omuleti De Zqapada De 19 Versuri Si Sa Il Retciarti
1.Scrieţi Numărul 5 La Puterea 2005 Ca Sumă De Trei Pătrate Perfecte Nenule. 2.. Scrieţi Numărul 6 La Puterea 2007 Ca Diferenţă De Două Pătrate Perfecte. DAU
Un Romb Abcd Are Ac=8 Cm Si Bd=6cm.aflati Perimetrul
Ce Inseamna Creator De Continut ?
Fie Functia F:r-r . Fx =-2x-3, Daca Punctul M(x;x) Apartine Dreptei Care Reprezinta Graficul Functiei F , Atunci Punctul M Are Coordonatele ....
Se Consideră O Mulţime De Cuvinte Care Trebuie Plasate (încrucişate) Într-o Matrice (careu) Fie Pe Orizontală, Fie Pe Verticală, O Literă A Unui Cuvânt Ocupând
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu. Eu L.am Rezolvat Putin.. Dar Nu Cred Ca E Bine Si Mi.ar Prinde Bine O Mana De Ajutor. Asupra Unui Corp, Aflat
Prietenul Meu Are 35 De Timbre,iar Sora Mea 39,ghiceste Cite Timbre Pot Avea Eu,stiind Ca Am Mai Multe Decit Prietenul Meu Si Mai Putine Decit Sora Mea
Din Cantitayeade Zahar Care Sa Adus La Un Magazin Sa Pus In 5 Pungi De Cate 5 Kg Iar Restul In Pungi De Cate 2 Kg De Cate Pungi A Fost Nevoie Daca La Magazin S
Distanța Arad București A Fost Parcursă Altfel: In Prima Etapă 1 Pe 3 Din Drum,in A 2 A Etapă 2 Pe 3 Din Rest,iar In A 3 A Restul De 80 Km. Aflați Distanta Parc