RO Study
👤
Manute
Manute
02-06-2015
Limba română
a fost răspuns
2 cuvinte inrudite cu termenul sidef
Răspuns :
Daridulgheru28
Daridulgheru28
02-06-2015
-stralucire
-sclipire
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
24. A) Dacă 0,a+0,6+0,c=0,7, Atunci Determinați A+b+c,b) Dacă A,b+b,c+c,a=8,8, Atunci Determinați A+b+c;c) Dacă 0,ab+0,bc+0,ca=0,88, Atunci Determinați A+b+c.25
........... Va Rog Repedeeeeeee......................................
Compunere În Care Să-ți Imaginezi Ca Ești Prieten Cu Goe Și Să Încerci Să-i Schimbi Comportamentul Acestuia
Se Consideră Triunghiul ABC. Cu BAC = 120° Iar Semidreapta AM Este Bisectoarea =1. Unghiului BAC. ME BC. Demonstrati Că AM + AM AB AC
2. A După Modelul Alăturat, Desenează Desfăşurareaunui Cub Cu Muchia De 4 Cm.• Colorează Cu Aceeaşi Culoare Feţele Opuse.Decupează Desfăşurarea, Apoi Construieş
Scrie Un Text Narativ Nonliterar De 15-20 De Rânduri În Care Să Prezinți Bătălia De La Rovine. In Redactarea Textului Tău, Vei Avea În Vedere: • Să Ai Un Conţi
Precizează Tipul De Rimă Existent În Prima Ștrofă Și Măsura Primului Vers. Castanii Drepți,cu Frunze Înstelate, Înălță Parfumate Piramide De Flor
Referat Războiul Dintre Sulla Și Marius De 2 Pagini .Va Rog E Urgent!! Dau Coroana.
11 Scrie Un Text De 8-10 Rânduri Care Să Reprezinte O Scurtă Isto-rie A Cărții În Spațiul Românesc, Valorificând Textul Jurnalului. Va Rog, Rapid. Dau 50 PTe Ro
3. Stabileşte Câteva Asemănări Şi Deosebiri Între Cele Trei Fete Ale Împăratului: ASEMANARI DEOSEBIRI (Text: Sarea In Bucate)