RO Study
👤
Redr0ses
Redr0ses
15-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Comparați -2 la 44 si -5 la 22
Răspuns :
Arimylife
Arimylife
15-02-2022
Răspuns:
-2 < 44
-5 < 22
Explicație:
Sper că te-am ajutat
Answer Link
Alessiadobre01
Alessiadobre01
15-02-2022
am scris am urat, deoarece am folosit o app de pe tel, sper ca intelegi si succes la teme
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Am Nevoie De Ajutor Cu O Scrisoare In Franceza Care Sa Aiba Verbe La Passe Compose, Futur Proche sa Fie Despre O Calatorie,catre Un Prieten.
Trei Numere Au Suma 74.Mefia Artimetica A Primelor Doua Este 21,iar Media Aritmetica A Ultimelor Doua Este 28 Aflati Cele 3 Numere
Fie ABCD Un Dreptunghi In Care AD=6cm,iar Lungimea Este Dublul Lățimii. Calculați: a) Perimetrul Dreptunghiului b) Aria Dreptunghiului c) Diagonala Dreptunghiu
Comentează, În Câteva Rânduri, Morala Fabulei:"Neprihăniți, Săracii N-au Sorți La Judecată;nelegiuiți, Boierii Ies Toți Basma Curată..."
Arătați Că Urmă Toatele Fracți Ordinare Se Transforma Prin Împărțire În Funcții Zecimale Finite:
Aalut Ma Puteti Ajuta La Cateva Exercitii De Matematica ? Aflati Valoarea Numarului Aa)5+15×(25-75÷5+25:a)=1150:5 A=?b)3+2×{[72-12×(a-3)]-9×4}=27 A=?Ajutatima V
Sau Cumpărat Struguri Și Piersici În Total 70 De Kg , Plătindu - Se 504 Lei. Cantitatea De Struguri Este De 4 Ori Mai Mare Decât Cel De Piersici . Un Kilogram D
Ajutooor!am Nevoie Urgent!
Ex 1 Determinați Valorile Întregi Ale Lui X Astfel Încât 2x+5 Supra X+2 Sa Fie Număr Întreg Ex 2 Suma A Doua Numere Raționale A Și B Este 156.Aflati Numerele Șt
O Compunere Cu Titlul Calatorie In Spatiu. Va Rog Dau Coroana