👤

O compunere cu titlul calatorie in spatiu. Va rog dau coroana

Răspuns :

Calatorie in spatiu

11 August 1990. Acesta zi, si-a lasat o amprenta in viata mea. Acesta zi , a fost ziua in care eu, (pui un nume la intamplare) am fost ales sa zbor in spatiu. Nu pot sa zic ca nu mi-a placut acesta veste dar nici incantat nu am fost. Ma gandeam la tot felul de accidente, precum: daca se oprea motorul navei? daca ma lovea un asteroid? daca ma rapeau extraterestri??...sincer va spun, de extraterestri imi era cel mai frica...de ce?? pai cand eram mic, bunica imi zicea ca cei obraznici vor fi trimisi in spatiu si vor fi rapiti de extraterestri mici si albastri. Si cum stateam eu si ma gandeam, de odata ma trezesc in nava si numaratoarea inversa deja incepuse...nu mai era cale de intoarcere, trebuia sa o fac. Nava a decolat. Ma indepartez si mai mult de Pamant. In 10min. eram in spatiu, deodata vad un asteroid venind spre mine....ma acolit. Mai plutesc un pic si deodata vad alta nava..una cu luminite. O vad cum se apropie de mine din ce in ce mai mult, o lumina ma aspira din nava mea. Vad un extraterestru venind spre mine, sunt speriat...tip. Si .... gata calatoria ca mi-a sunat alarma. :)