RO Study
👤
Crisriacriss
Crisriacriss
08-02-2022
Engleza
a fost răspuns
va rog frumos mă poate ajuta cineva
Răspuns :
Axentedarius10
Axentedarius10
08-02-2022
Răspuns:
T
T
F
F
T
F SPER CA TEAM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descazutul Este 8025 , Iar Diferenta Este Cel Mai Mare Numar De Forma Abcd Cu Cifra Miilor 3,unde A/b/c/d.Afla Scazatorul.
Ce Fel De Actiuni Exprima Verbele A Avea A Vrea A Fi. Alege Din Urmatoarele Variante O Porunca Un Indemn Un Sfat O Rugaminte O Urare
Propozitie Cu A Se Lălăi
Mircea Are 2 Ani. Peste 4 Ani Va Fi De 6 Ori Mai Mic Decât Tatăl Său Iar Bunicul De Două Ori Mai Mare Decât Fiul Său. Ce Varsta Are Tatăl? Dar Bunicul ? Ur
Un Teren În Formă De Pătrat Are Perimetrul De 96 M Afla Cât Măsoară Fiecare Latură A Terenului.
Va Rog Descrieți 5 Obiecte Și Spune-ți Ce Sunt Va Rog Repede Ca Trebuie Sa Plec La Școala
Ajutațima Varog Pina Mine Am Nevoie De Caracterizare Personajului Istoria Unui Galben Adica Am Nevoie De Caracterizare Galbenului De O Pagina De Vasile Alecsand
Îmi Trebuie O Descriere A Animalului De Companie Cîinele Husky Sibirian...Totul Detaliat...Urgeeent
Un Dreptunghi Are Laturile Egale Cu Doua Numere Consecutive Sa Se Afle Laturile Acestuia Stiind Ca Perimetru Acestuia Este De 622 Cm????????????? cum Se Rezolva
Va Rog Sa Ma Ajutati: Ce Linie Curba Este: A ,b,c,d,e,f.si Ce Linie Franta Este:a,b,c,d,e,f. Dau Coroana!!!