RO Study
👤
Bună12344
Bună12344
20-03-2018
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu a se lălăi
Răspuns :
Anamariby123
Anamariby123
20-03-2018
Elena are obiceiul de a se lalai, fara sa spuna ceva concret.
Answer Link
SmartGirl134
SmartGirl134
20-03-2018
Fata aceea se lalaia prin clasa.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Un Oscilator Liniar Armonic Trece Prin Punctele De Coordonate X1 = 3 Cm Şi X2 = 4 Cm Cu Vitezele V1 = 4 M/s, Respectiv V2 = 3 M/s. Dacă Masa Oscilatorului Es
Afirmaţiile Urmǎtoare Sunt False. Reformulaţi Aceste Afirmaţii Astfel Încât Sǎ Fie Corecte: Între Planetele Venus Şi Marte Se Aflǎ Centura De Asteroizi. La Ecli
Va Rog,ajutati-mă!!Dau Coroana Daca Raspunsul E Corect!
Va Rog...urgent Dau 25 De Puncte Și Coroana Cele 3 Întrebări De Sub Harta
Completeaza Pentru A Obtine Numere Consecutive 1.2.4.3
Despre Ce Este Vorba În Primul Capitol Din Povestea Făt Frumos Din Lacrimă?Urgent Ofer 80 De Puncte!!!
Complete The Sentences With The Correct Form Of Have To(+) /don't Have To (-) And The Verb In Brackets.EX. Dan HAS TO WEAR (wear)a School Uniform.(+)1.Carlo____
O Intrebare Legata De Poza Atasata. Cand Avem Un Tabel De Semne Cu 3 Solutii (x_{1} , X_{2} , X_{3} ), Nu Stiu Unde Ii Semn Contrar Si Unde-i Semn Normal De La
Indică Partea De Vorbire 1.vultur 2.vulturește 3.dimineață 4. Azi-dimineață 5.altfel 6.aproape 7.părinte 8.părintește 9.(copil) Frumos 10.(scrie) Frumos 11.mere
Sau Cumparat 27 De Carti Si Caiete Care Costa 218 Lei. O Carte Costa 15 Lei Iar Un Caiet Costa 4 Lei. Cate Carti Si Cate Caiete Sau Cumparat