RO Study
👤
Dariastefania0
Dariastefania0
09-11-2021
Matematică
a fost răspuns
l 1 1/2-2/3 l + l 3/4-1 1/6
Răspuns :
Fggeee
Fggeee
09-11-2021
Răspuns:
11/2-2/3=82
3/4-11/6=63
82+63=145
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformați In M 120 Km +120dm Va Rog Pls
Fie Funcţia F:R↦Rf(x)=x3−x+1; Suma Absciselor Punctelor De Pe Graficul Funcţiei F În Care Tangenta La Grafic Este Paralelă Cu Dreapta Y−2x+1=0 Este: 2; 4;
Cum Pot Transforma In Metri Cubi? ex: 21 Hm3= ? Metri Cubi N-am Fost Atent Și Nu Știu Cum Să Fac Tema.
Am De Facut O Opinie Despre Importanta Pozelor, In Clasa Ne-a Dat Un Exemlu Ceva De Genul: Pozele Surprind/opresc Un Moment Din Timp. Sunt Nou Si Dau Ce E Mai B
Stie Cineva Cineva Expresi Frumoase Despre Primavara?
Imi Puteti Da Si Mie Un Exemplu De Decantare Si Unul De Cristalizare, Pe Care Unii Folosesc Aceste Actiuni In Viata De Zi Cu Zi?
La " Balul Spiridusilor" Participa Spiridusii Ale Caror Varste Reprezinta Toate Numerele Naturale De Trei Cifre Cu Suma Cifrelor 5. Stiind Ca Nu Exista Spiridus
1.Precizează Valoarea Morfologică A Cuvântului "o(canapea)".Construiește Un Enunț În Care Cuvântul "o(canapea)"să Fie Numeral2.Explicați Sintagma "cu Fața Lunin
Fie Triunghiul Echilateral ABC Si Punctele M Si P Mijloacele Laturilor [BC] Si [AC], AM ^ BP={S}. a) Determinati Masura Unghiului < ASB. b) Determinati Ca ∆A
Am Nevoie De O Compunere De 10 Randuri Pentru Doamna Diriginta,va Rog Frumos