RO Study
👤
Lala1317082
Lala1317082
25-05-2021
Matematică
a fost răspuns
cat face radical din 720? va rogg
Răspuns :
Mama80
Mama80
25-05-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
P) 6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu <BAC=90°,AB=12 Cm Si BC =24cn.Daca Punctul M Este Mij Ipotenuzei BC , Atunci Masur
În Reperul Cartezian Xoy Se Considera Punctele A(2,1) ,B(-1,2). A) Sa Se Scrie Ecuația Dreptei AB B) Sa Se Determine C Aparține Lui AB Pentru Care AC^2=4BC^2
10. Câinele (său), King, Nu (l)-a Observat (imediat) Pe (intrus).Precizează Valoarea Morfologică A Cuvintelor Din Paranteze.
Referat Alimente Sănătoase La Sănătate Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați !! De Două Pagini
Bună Seara! Ma Poate Ajuta Cineva?
Completează Pe Axa Timpului Principalele Momente Și Evenimente În Evoluția Aparatelor De Zbor 1900 2000Vă Rog Să Mă Ajutați E Urgent
AZ 4 FRAU BRETZKE SPRICHT ÜBER IHRE ARBEIT. Ergänzen Sie Die Präpositionen. In Unserer Firma Haben Wir Gleitzeit. Das Bedeutet, Man Kann Ich Fange Oft Erst Kind
1 Sinonimele Cuvintelor: Arbitrar, Familiar, Vacarm, Extincție, Sur Sunt: A) Conciliant, Familist, Gălăgie, Extracţie, Gri. B) Samavolnic, Cunoscut, Gălăgie, Di
Va Roog Sa Ma Ajutati Imi Trebuie Explicatie Pas Cu Pas Si Rezolvare Ca Rooog Este Urgent Dau 100 De Puncte Si Coroana
Adevărat Sau Fals Dacă 1/6 = 0,a(b) ,a + B = 5 [Deasupra La 0,a(b) Este O Bară] Repede Vă Rog!!Și Rezolvare Vă Rog