RO Study
👤
Poparoxana077
Poparoxana077
18-04-2021
Matematică
a fost răspuns
mă puteți ajuta, va roooog..
Răspuns :
HDCDAN
HDCDAN
18-04-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
aria trapez= (baza mare+baza mica)*inaltimea /2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Observă Imaginea Şi Compune Un Dialog De 4-5 Replici Cu Titlul.Înghetata Neascultători.Nu Uita Să Foloseşti Linia De Dialog Când Scrii Replicile Personajelor
Afla Numarul De Alune Oe Care Il Au Veveritele Eu Si Mita Avem Impreuna 37 Aune Am Cu 2 Alune Mai Multe Decat Tita Am De 4 Ori Mai Multe Alune Decat Rita
Va Rog Frumos Daca Mă Ajutați Și Pe Mine,
4. In Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu = 90° Şi AD L BC, D E BC. Știind Că BD = 6 Cm Şi CD = 18 Cm, Lungimea catetei AB Este Eg
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB = BC. Unghiul Exterior ABD, Al Triunghiului Isoscel ABC, Are Măsura Egală Cu 112º. Măsura Ung
Ordoneaza Cele 4 Anotimpuri In Functie De Preferintele Tale Folosind Cifrele 1-4 1 Pentru Cel Care Iti Place Cel Mai Putin Si 4 Pentru Cel Care Iti Place Cel Ma
Desparte Următoarele Fraze În Propoziții Și Menționează Felul Acestora Trebuie Să Citesc Cartea Pe Care Mi-ai Cumpărato. Bunica A Rămas Cum O Știai.F
23 Determinați (S₁; S₂) Şi [S₁; S₂] În Următoarele Cazuri: A ) S₁ = 1 + 2 + 3 + ... + 45 Şi S₂ = 1 + 2 + 3 + ... + 69b) S₁ = 1 + 2 + 3 + ... + 105 Şi S₂ =
Va Rog!Dau Coroana!Am Nevoie Urgent!!!
Va Rog Frumos Daca Mă Ajutați Și Pe Mine,