RO Study
👤
Semihai
Semihai
17-03-2021
Matematică
a fost răspuns
numărul 2071 scris cu cifre romane
Răspuns :
Carlaiuliabarbu
Carlaiuliabarbu
17-03-2021
Pai nu sunt sigura dar cred ca se scrie așa :MMLXXI. Eu țin minte ca M=1000
L=50,X=10 iar I=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Număr Trebuie Scăzut Din Cel Mai Mic Număr De 6 Cifre Care Are La Sutele De Mii Cifra 4, Pentru A Obține Numărul 389562? Ore La Sute
Se Consideră Triunghiul Echilateral ABC. Notăm Cu M Mijlocul Laturii AB, Iar Cu N Notăm Simetricul Punctului M Faţă De Dreapta AC. A) Arătaţi Că AN || BC. B) De
B) Probabilitatea Realizării Unui Eveniment Ia Valori Între…. c) Dacă P = 0, Atunci Spunem Că Evenimentul A Este ....... d) Dacă P₁= 1, Atunci Spunem Că Evenime
Am Nevoie Repede De Rezumat La Baiat De Acvariu, Va Rog
Peste 2 Ani Ana, Maria Şi Ioana Vor Avea Împreună 52 De Ani. Câți Ani Are Fiecare, Dacă Vârsta Anei Este De 3 Ori Mai Mare Decât A Mariei Şi De 3 Ori Mai Mică D
Alcătuiește Trei Enunțuri În Care Să Folosești Expresii Cu Verbul A Da
Fie Funcția F: R→ R, F(x) = Mx² + 2x + M, M # 0. Determinați Valorile Reale Ale Lui M, Pentru Care Graficul Funcției F Este O Parabolă Cu Ramurile În Jos Și Cu
8. Rescrie Enunțul Ce Reprezintă Sfatul Tatălui Către Fiul Său, Corectând Greşelile De Orice Natură. 6 Puncte Tatăl Îi Zise: Nu Fă Asta,dragul Meu, Fiindcă Nu S
. Suma A Trei Numere Este 510. Să Se Afle Numerele Ştiind Că Primul Este De Trei Ori Mai Mare Decât Al Doilea, Iar Al Treilea Este Diferența Dintre Primul Și Al
Deosebiri Intre Muntii Fagaras Si Podisul Getic