RO Study
👤
Teoman1
Teoman1
21-01-2021
Engleza
a fost răspuns
Puteți sa ma Ajutați la ex 3 va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-01-2021
Am nevoie de text (da o poza cu textul)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Complementul Unui Unghi Cu Măsura De 60° Are Măsura Egală Cu: A. 45° B. 90° C. 60° D. 30°
Descoperă Regula Și Completează Șirul Numerelor :1,5,25,125
1.3. În Figura 1.3 Este Reprezentată Traiectoria Unui Mobil, Unde A Este Punctul Inițial, B-cel Final. Aflaţi: A) Coordonatele Punctelor A Şi B; B) Distanţa Par
Calculati Perimetrul Si Aria Unui Dreptunghi Cu Lungimea Egala Cu 4,5 Cm Si Latimea Egala Cu Trei Cincimi Din Lungime.
Descoperă Regula Și Completează Șirul Numerelor :1,5,25,125
Make Affirmative Or Negative Imperative Sentences And Write Them Down. Be Careful/you Cross The Street Bully/classmates Watch TV/too Much Be Jealous Of/your Cla
Dreamdrinkdriveeatfallfeedfeelfightfindfelflyforbidtraducerea Repedeeee
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați,nu Mă Pricep La Fracții; A)[tex] \frac{7}{2} - \frac{3}{2} [/tex][tex] \frac{8}{5} - \frac{2}{3} [/tex][tex] \frac{25}{4} + \frac{
Pentru Fiecare Dintre Şirurile De Mai Jos, Observați Regula De Alcătuire Și Scrieți Încă Trei Numere: A 10, 16, 22, ...; D 5, 11, 23, ...; B 10, 21, 32, ...; 4,
Make Affirmative Or Negative Imperative Sentences And Write Them Down. Be Careful/you Cross The Street Bully/classmates Watch TV/too Much Be Jealous Of/your Cla