RO Study
👤
Nicoletasvc44
Nicoletasvc44
25-03-2020
Matematică
a fost răspuns
vă rog mult. Dau coroniță
Răspuns :
Mateficarla6
Mateficarla6
25-03-2020
Răspuns:
Faci scădere sau lucrezi cu procente
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Explic Sensul Expresiei : O Gramatica Buna ????? Pls Am Nevoie Rapid De Raspuns....:)
Populatia Unui Oras A Crescut Intr-un An Cu 5% , Iar In Anul Urmator Cu 2% Din Numarul Persoanelor Anului Anterior , Ajungand La 19278 Locuitori . Aflati Popula
3)15% Din 44m Este Egal Cu .....m4)120% Din 5 Este Agal Cu ......5)0,25% Din 6000 Kg Este Egal Cu ....Kg
15 Robinete Identice Umplu Un Bazin In 4 Ore. Afleti In Cat Timp Se Umple Bazinul Daca Sunt Deschise Doar 10 Robinete. Dau Multumesc, Cel Mai Bun, Voturi
Buna am Un Patrat inscris In cerc cum As Putea Afla Aria Patratului In Functe De Raza ( eu Stiu Aria Patratului l la A doua dar Imi Trebuie Demonstratia )..
Calcule Stoichiometrice:Se Dizolvă 2,5 G Probă Ce Conţine KCl Şi NaCl. Se Precipită Anionul Cl- Cu O Soluţie De Azotat De argint, Când Se Obţine 3,6 G Precipita
As Vrea Si Eu Sa Stiu Cum Se Rezolva Urmatoarea Problema: Un Elev A Citit Intr-o Zi 70% Dintr-o Carte Care Are 240 Pagini. El Mai Are De Citit Un Numar De ...
Un Dreptunghi Are O Latura De 20dm Si Una De 1,8dam.Aflati Perimetrul Si Aria Patratului Care Are Latura Egala Cu Semiperimetrul Dreptunghiuluui
Fie Numarul A=72/x, X Apartine{1,2,3,4,...80}.Care Este Probabilitatea Ca,dand Lui X O Valoare,sa Avem A Apartine N?
Imi Da-ti Va Rog Un Ex De Comparatie(figura De Stil)??