RO Study
👤
Ralucaanca26
Ralucaanca26
23-02-2015
Limba română
a fost răspuns
O atributiva introdusa prin sa
Răspuns :
Maiami
Maiami
23-02-2015
Aveam provocarea
sa
scriu testul pe nota 10.
Answer Link
Danielarusea
Danielarusea
23-02-2015
Dorinta¹/
sa
cante si el²/ era mare¹.
1-PP
2-AT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să-mi Traduceți Asta, Dau Coroană Și 5 Stele⭐Plus O Inimă❤️REPEDEEEEEEE❤️⭐LIMBĂ:ENGLEZĂ
Digestia Participă La Realizarea Funcţiilor De Nutriţie Ale Organismului Uman. A) Caracterizați O Boală A Sistemului Digestiv, Precizând: Denumirea Bolii, O Cau
Pe Mulțimea Numerelor Complexe Se Definește Legea De Compozitie [tex]$z_{1} \circ Z_{2}=z_{1}+z_{2}+z_{1} Z_{2}$[/tex]. [tex]$5 P$[/tex] A) Arătați Că [tex]$(1+
Daca X,y Sunt Numere Reale Nenule Și 5x=6y , Atunci Numărul 10x/3y Este Egal Cu A)2 B) 25/9. C) 1 D) 4
Pe Mulțimea Numerelor Reale Se Definește Legea De Compozitiie [tex]$x * Y=2 X Y-2 X-2 Y+3$[/tex]. [tex]$5 \mathbf{p}$[/tex] A) Arătați Că [tex]$2020 * 1=1$[/tex
4. Se Consideră Un Triunghi ABC Dreptunghic În A. Află Măsurile Unghiurilor Triunghiului ABC, Ştiind Că AB = 7 Cm Şi BC= 14 Cm.
20. Completează Enunţurile: • Data Naşterii Mele Este • Anul Acesta Am Împlinit/voi Împlini Ani. • Au Trecut De Atunci/Până La Aniversare Mai Sunt Zile.
Toate Activitățile De Comerț Interior Sau Exterior Fac Parte Din Domeniul Economic Cunoscut Sub Numele De. .
Precizează Cuvinte Cu Sens Opus Pentru: Primul, Încet, Deştept, Vară, A Urca, Lacom. .dau Coroană!
Sfertul Unui Numar Este 2. Care Este Incincitul Numarului ? Dar Inzecitul Aceluias Numar ?