RO Study
👤
Bia1078
Bia1078
25-03-2019
Limba română
a fost răspuns
campul lexical al cuvantului maine
Răspuns :
Esteraesty17
Esteraesty17
25-03-2019
Mâine(C.L.)
-------------------
următoarea zi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere In Care Sa Prezinti O Intamplare Petrecuta In Timpul Unei Calatorii Pe Luna
Se Dau Doua Numere. 2/3 Dintr-un Numar Valoreaza Cat 3/5 Din Alt Numar, Iar Suma Celor Doua Numere Este 57. Aflati Cele Doua Numere. va Rog ;w;
Între Spațiu De Joacă Sunt Trei Cutii Cu Câte 65 De Cuburi Mari Cinci Cutii Cu Câte 43 De Cuburi Mijlocii Iar Restul Sunt Cuburi Mici Știind Că În Total Sunt 50
Va Rooog Am Nevoie De Ex 4, Va Rooooooooog Va Dau Coroana Si 20 De Puncte. Ma Ajutati Va Rooooooooog Frumos
Va Rog Mult Ajuta Ti Ma Sa Fac Si Eu Textul Asta Repede Verbele Le Am Gasit Vreau Substantivele Si Adjectivele
Demonstrati Ca (Asimptote):
Calculati Aria Unui Patrat Stiind Ca Perimetrul Sau Este 96 Cm 16 Dm 80.4 Mm 8.56 Dm
Cum E Cosect? Că Ceva Este Sugerat De Titlu (titlul Unei Poezii) Sau Sugerat Din Titlu?
In Figura 2 Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD , Centru O ,cu AB=3AD Si Aabcd=12 Cm Partati .Prelungim Segmentul BCcu BT=CB Si Fie{G}=TO Intersectat Cu AB A)Ara
Redactați O Compunere De 15 Rânduri Care Să Arate O Întâmplare Amuzantă În Vacanța De Primăvară. Va Rog Mult Acum Si Repede Dau Coroana Si 100 De Puncte