RO Study
👤
Din67
Din67
29-09-2018
Arte
a fost răspuns
cum se obtine culorile :negru
Răspuns :
Nico1115
Nico1115
29-09-2018
maro rosu si fallen sper ca te-am ajutat
Answer Link
Sarasari29
Sarasari29
29-09-2018
Negru este o nonculoare dar pentru a obtine negru poti amesteca rosu verde si albastru
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12 Având Date Cinci Puncte Distincte, A, B, C, D Şi E, Care Este Numărul Minim Şi Numărul Maxim De Puncte Nodiferite Faţă De Cele Cinci, Pe Care Le Putem Obţine
Compune O Problema In Care Sa Folosesti Cele 4 Operatii(adunare,scadere,inmultire Si Impartire)
9 Asociază Textul Liseța, Rața Și Gâsca De Grigore Alexandrescu Cu Un Alt Text Literacitit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 De Cuvinte, O Valoare
Aflați Volumul Și Diagonala Unui Cub Cu Aria Totală Egală Cu 24cm2
79apoi Adună CuScrie Rezolvarea Sub Forma Unui Singur Exercițiu.La Cursurile De Înot S-au Înscris 20 De Copii. Costul Acestui Curs Pentru O Lună Estede 115 Lei
10. Măsurați Unghiurile Din Figură Şi Apoi Stabiliți Valoarea De Adevăr A Propozițiilor corespunzătoare: M a) O N D KMON DEF[ P Q. b) F A 0 R B KPQR = KAOB ex 1
Susținerea Vieții Pe Un Submarin. Vă Rog Cam Cât Ai Miult 1-2 Foii Albe De Caiet Mare Studențesc Este Proiect Mâine Iau Notă.Primul Care Îmi Răspunde Corect Îi
Va Rog Ajutați-mă Va Dau Coroană
Construiți 10 Fraze Scurte In Care Sa Aveți Aceste Funcție Sintactice (Complement Direct, Un Complement Prepozițional, Un Complement Indirect, Atributivă, Circu
Află Cat Cântărește Cate Un Obiect De Fiecare Fel(dau Coroană)