RO Study
👤
Amalia6861
Amalia6861
26-09-2018
Matematică
a fost răspuns
Punctul b) !! Va rog eu ! Ajutați-mă !!
Răspuns :
Fishao55
Fishao55
26-09-2018
27×(13+591)=27×13+27×591. succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Va Rog Imi Puteti Spune Cum Se Poate Argumenta Ca O Poezie Este O Creatie Lirica,sa Imi Spuneti Cat Mai Repede Posibil
De Ce Se Intorc Pasarile Calatoare Primavara?
Modeleaza Ecuatiile Urmatoarelor Reactii Chimice: a)iod + Hidrogen--->acid Iodhidric b)hidroxid De Potasiu + Acid Sulfuric--->sulfat De Potasiu+apa c)pota
,, In Delta Dunarii Traiesc 133 De Specii De Pestii Ce Constituie O Sursa Importanta De Hrana Pentru Pasari Si Mamifere.,, Precizati Felul , Valoarea, Cazul, Si
Indica Felul Complementelor Subliniate Din Textul Dat Si Precizează Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima Cuprinzând Pe Pământ Pe Cărarea Pe Poteca In Loc Zâmbind
√2X+√2-X=2-√2 X=? Va Rog, Ajutati-ma!
Buna Va Rog Ajutati-ma Am Nevoie Urgentt!!: 1.O Gaina Consuma Intr-o Zi 0,050 Kg Boabe ,iar O Gasca, 0,060 Kg Boabe.Ce Cantitate De Boabe Este Necesara,zilnic,p
Cine Imi Traduce Propozitia ,,they're Sleeping. Whats This Photo? I Don't Know! ''
Ajutor! Cum Demonstrez Ca Polinomul F= X³+ AX²+ A²X+a³ , Are O Singura Radacina Reala. Stiu Sigur Ca -a Este Radacina Deoarece F(-a)=0 Am Aflat La Un Subpunct A
Turn The Sentences Below Into Reported Speech: 1."Where Is The Nearest Bus Station?", Asked The Passer-by. 2. "Talk To Your Teacher About This Problem", Peter A