RO Study
👤
SuperMateNumarul1
SuperMateNumarul1
10-06-2018
Matematică
a fost răspuns
Daca:
x=-3
y=4
-2x+7y=?
Răspuns :
Iammadalina68
Iammadalina68
10-06-2018
-2·(-3)+7·4=6+28=34
Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Trei Enunțuri , În Care Pronumele Demonstrativ Ceilalți Să Fie: 1. Atribut In G 2.complement În D. 3.atribut În Ac. Vă Rog Să Mă Ajutați !
Arena Mononucleară A, Cu Raportul Masic MC : MH=10,5 :1 Cu M=92g/ Mol Este Clorurată catalitic; Se Obţine Un Amestec Ce Conţine, În Procente De Masă: 50,6 % Mo
Un Unghi Exterior Unui Triunghi Dreptunghic Are Masura Egala Cu 150 De Grade.Cel Mai Mare Dintre Unghiurile Ascutite Ale Triunghiului Are Masura Egala Cu...? Da
Salut !! Vreau Si Eu 10 Propozitii Cu FUTURE ( Viitor ) Cu Going To !! Dau Coronita Si Multeee Puncte !!! 75 Punctee !!!!!
Voi Avea Test La Chimie ( Am Zis Data Trecuta Ca Am Nu Ca Sunt La Ora De Chimie Sa Ca Il Dau Ora Acesta ) Si Am Si Eu Nevoie De Ajutor ......Cum Se Rezolva Aces
Secțiunea Axiala A Unui Con Circular Drept Este Un Triunghi Dreptunghic Cu Ipotenuza De 8cm. Calculați: a) Lungimea Razei Conului b)aria Laterala Și Volumul C
Precizaţi Valoarea Morfologică A Verbului A Fi Din Ultima Propoziţie. „Pentru Prima Oară Îl Întrista Lipsa De Dibăcie Cu Care Doctorul Loghin Înc
Un Dialog Pt Mutulica,maine La Scoala Am Rolul Lui Mutulica Si Imi Trebuie Un Mic Dialog Despre Mutulica Va Rog Urgent!!!
Fie X=-a² -18a-100, A ∈ R a) Aratati Ca X Este Negativ, ∀a∈R b) Care Este Valoarea Maxima A Lui X ? VA ROG AJUTATI-MA !!
Geografie:statul Cu Cea Mai Mare Suprafata A Lumi