RO Study
👤
Sticla3
Sticla3
11-04-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor!!!! Problema. 50
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-04-2018
ai Pb rezolvata in imagine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Masura A 2 Unghiuri Suplementare Care Sunt Invers Proportionate Cu 0,(3),respectiv 0,(6)
Diferenta Unui Dublul Unui Număr Necunoscut Și 20% Din Acesta Este Egala Cu 27. Aflați Numărul Respectiv.
O Persoană Cu Grupa Sanguina A Si RH Pozitiv Este Supusă Unei Intervenții Chirurgicale. Este Necesara Realizarea Unei Transfuzii Cu O Cantitate Mica De Sânge. Î
Bac Matematica 2017 Am Avut Urmatoarea Lege La BAC :XoY=xy+7x+7y+42 La Punctul A) Se Cerea Sa Aratam Ca Xoy=(x+7)(y+7)-7 Este OK Daca Am DESFACUT PARANTEZELE? A
XoY=xy+4x+4y+12 . Aratati Ca Legea Este Asociativa .
Scrie Toate Numerele De Forma Ab , Pentru Care A-b=3
Intr-o Lada Sunt 5 Bile Rosii, 12 Bile Galbene Si 10 Bile Verzi. Care Este Probabilitatea Sa Extragem DOUA (2) DOUA Bile Verzi? M-am Uitat La Alte Intrebari Dar
Fie ABCD Un Paralelogram. Aflati Masurile Unghiurilor Unui Paralelogram Stiind Ca : A) M (A)=75 De Grade ; B) M (B)=112 Grade 35'24"
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(1,1) B(4,1). Det Coordonatele Punctului M Stiind Ca AM=1/3AB
Demonstrati Ca Picioarele Perpendiculalelor Din Varfurile Unui Dreptunghi Pe Diagonale Sunt Varfurile Unui Dreptunghi .