RO Study
👤
Tonybosul
Tonybosul
17-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Familia lexicală a cuvântului proprietar
Răspuns :
LuckyEog
LuckyEog
17-10-2017
Propietar
-propietara
-propietaresc
-propietate
-impropietarit
Sper ca e corect, SUCCES!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 La Puterea 2013 Supra 5 Minus 2 Ori 3 La Puterea 2012 Supra 5 Minus 2 Ori 3 La Puterea 2011 Minus. Minus 2 Ori 3 Supra 5. Multumesc.
15. Transcrie Două Pronume Personale Cu Forma Neaccentuată. 16. Precizează Pronumele Din Fragmentul Dat Şi Scrie Felul Lor, Persoana Şi Numărul *când, Tocmai,
În Drum Spre Mica Girafă Aflată În Vacanță În Tenerife, Girafa Gospodină Are De Parcurs Un traseu În 4 Zile. Ea Merge În Prima Zi 30% Din Traseu Și Încă 8km, A
In Fig Alaturata Avem Triunghiul ABC Congruent Cu Triunghiul DCE B,C,E Coliniare, AB Congruent Cu DE, AM Perpendiculara Pe BC, DN Perpendiculara Pe CE, AM Congr
Cum Ți-ai Dat Seama Că Este Trapez Dreptunghi?
Bună Dimineata!Doresc Dacă Poate Cineva Sa Îmi Facă Poze La Rezumatul Cărții Inocentii De Ioana Parvulescu De Pe Scribd Sau Sa Scrie Cineva Dar Detaliat Adică
Ajutor Ce Este O Cincime.
Se Considera Triunghiul Isoscel ABC, Cu AB=AC Și AM=AN, Unde M € AB, Iar N € AC Și BN Intersectat Cu CM = {P}. Arătați Că: a) BN=CM b) PM=PN c)AP Perpendicular
21 ) Aflați Numerele Naturale Care Împărțite La 37 Dau Restul Egal Cu Câtul. 22 )Calculați Suma Numerelor Naturale Care Împărțite La 8 Dau Câtul 13.
Rezumat.Maria Sa,puiul Păduri! Va Rog!!Dau Coroana