RO Study
👤
MARYDON
MARYDON
31-07-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog mult !!urgent !!
Răspuns :
AnaBG
AnaBG
31-07-2017
Ăsta este răspunsul
Answer Link
ChineliMaria2006
ChineliMaria2006
31-07-2017
Buna! Problema ta serezolva asa:
(7/15-4/15)-2/15=1/15
3/15-2/15=1/15
Sper ca te-am ajutat!
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.REZULTATUL CORECT AL EXERCITIULUI 5X9:9-8:8 ESTE 2.CE PROBE STII PENTRU OPERATILE 3X8 SI 30:6 3.CALCULEAZA CATE PICIOARE AU IMPREUNA 7 BOBOCI SI 8 OTITE.SCRI
As Vrea Si Eu 5 Cuvinte Care Sa Fie Metafore Pentru Inima Mea Si Sa Explic Alegerea Facuta
Fie Triunghiul ABC Si DE || BC ,D Apartine (AB) ,E Apartine (AC ) .Stiind Ca AD Supra DB = K ,exprimati In Functie De K Rapoartele AE Supra EC , AE Supra AC ,EC
Scrieti-mi Si Mie Versurile La Multi Ani
Scrie Toate Numerele Naturale De Doua Cifre Distincte,la Care Diferenta Dintre Numarul Zecilor Si Cel Al Unitatilor Sa Fie Mai Mica Decat 3
Sa Se Afle Cat Costa Un Caiet Si Cat Costa O Rigla, Siind Ca 5 Caiete Si 8 Rigle Costa 54 De Lei, Iar 15 Caiete Si Patru Rigle Costa 102 Lei.
Va Rog Dati-mi Cinci Perechi De Sinonime Ce Desemneaza Obiecte De Care Ai Nevoie In Expeditie
In Dreptunghiul ABCD Cu AB=15cm;BC=9cm,fie Punctul N Apartine (BD) Astfel Incat DN/NB=2 Si NQ Perpendicular Cu CD,Q Apartine (CD).Aflati Aria Triunghiului DNQ.
Răspunde In 4-5 Rânduri La Întrebarea : Ce S Ar Intampla Daca Din Lume Ar Dispărea Cartea ?
Sa Se Afle Cat Costa Un Caiet Si Cat Costa O Rigla, Siind Ca 5 Caiete Si 8 Rigle Costa 54 De Lei, Iar 15 Caiete Si Patru Rigle Costa 102 Lei.