RO Study
👤
Simionelena
Simionelena
21-05-2017
Chimie
a fost răspuns
Se da schema următoare
Răspuns :
Bunicaluiandrei
Bunicaluiandrei
21-05-2017
A = etena
H2C=CH2 + Cl2 ⇒ Cl-CH2-CH2-Cl (B)
B - 2HCl = HC≡CH + HCl⇒ H2C=CHCl + HCl⇒ H3C-CHCl2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Calculează Tipul De Climă La Graficul Acela?Cum Îmi Pot Da Seama Că Un Anumit Grafic Are Climă Mediteraneană,continentală Etc. ? Vă Rog,puțin Ajutor,am B
Aflati Aria Unui Sector De Cerc Daca A) R= 5 Cm, N = 30
Cum Sa Aflu R De Aici? Ajutați Cu Rezolvare
Buna. Am Nevoie Urgent De Ajutor Pentru Acest Exercițiul As Dori Daca Se Poate Un Răspuns Mai Detaliat Ca Să Înțeleg. Sa Se Verifice Daca Triunghiul Det De Pun
La Esterificarea Acidului Propanoic Cu Metanolul S-au Introdus In Vasul De Reactie 3 Moli De Acid Si 6 Moli De Alcool. Dupa Stabilirea Echilibrului S-a Constata
Lim Cand N->infinit Din (n+1)integrala De La 0 La 1 Din X^n/(x+1)
Primul Numar Fara Sot Este 1,al Doilea 3,al Treilea 5 Si Asa Mai Depare.Inscrie In Marginea Din Dreapta, Al 200-lea Numar Fara Sot.
Cum Se Calculează Tipul De Climă La Graficul Acela?Cum Îmi Pot Da Seama Că Un Anumit Grafic Are Climă Mediteraneană,continentală Etc. ? Vă Rog,puțin Ajutor,am B
Un Ampermetru Pentru Măsurarea Curenților Foarte Mici Are Rezistenta De 150 Ohmi Și Poate Măsură Curenți Pana La 10 MA. Pentru A Putea Folosi Acest Ampermetru L
Se Citeste Un Numar Natural N Care Are Cel Putin 3 Cifre. Determinati Toate Numerele Echilbrate Mai Mici Sau Egale Decat N. Un Numar Este Considerat Echilibrat