RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Care e def speciei tablou
Răspuns :
MeowMeow11
MeowMeow11
07-05-2017
Tabloul este o forma a descrierii , in versuri sau in proza care înfățișează un aspect din natura , din interior sau scene din viața de zi cu zi , folosind o imagine in care ansamblul este surprins dintr-o singura privire
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Daca Puteti Sa Imi Explicati Cum Ati Facut. Mersi!( Doar Ex 2)
Va Rog Mult Mi.am Dat Toate Punctele:<
Se Considera Numerele Reale X=[tex]\sqrt{10}[/tex][tex](\frac{2}{\sqrt{2} }[/tex]+[tex]\frac{3}{\sqrt{5} } )[/tex]+|3[tex]\sqrt{2}[/tex]-6| Si Y=4+[tex]\frac{10
Exercițiul 5 Va Rog Mult De Tot, Repede!
7 Put The Words In The Right Order To Makequestions.0 You/ Got / Have/phone/aHave You Got A Phone?1 Got / Have / Friends / Your/a/football2 Your / Computer / Da
Vă Roooog Oooo, Am Nevoie De Ajutor
Sa Se Determine A, B, C € Z (care Apartin De Numerele Intregi) Pentru Care [tex]\frac{a+1}{3}=\frac{b+2}{4}=\frac{5}{c+3}[/tex]! Va Rog Rapid. Dau 25 Puncte, ''
A) 4 La Puterea A 3-a × 3 La Puterea A 4-a ×5 La Puterea A 4-ab)9 La Puterea A 3-a×7 La Puterea A 6-a× 8 La Puterea A 2-aDau Coroana Si Ma Abonez!
Suma A 2 Numere Este 16, Daca Impartim Cele Doua Numere Obtin Catul 1. Care Sunt Numerele?AJUTOR!!!!
Suma Dintre Patratul Lui 3 Si Cubul Lui 2 Este?