RO Study
👤
Muramora
Muramora
24-11-2014
Matematică
a fost răspuns
C:7=2 nu maibstiu cum se rezolva
Răspuns :
Deysa
Deysa
24-11-2014
c:7=2=c=2*7c=14
14:7=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Numere X ,y,z Știind Ca In Fiecare Caz Numere Sunt Ordonate In Progresie Geometrica d) T+6 , T-2 , T-6 b) Y, Y+1 , Y+3
Suma A 3 Numere Este 78. Primul Numar Si Dublul Celui De Al Treilea Numar Sunt Cu 2 Mai Mari De Cat Al Doilea Numar. Afla Numerele. Clasa A 3 A Metoda + Explica
Care Erau Cele 4 Formule Privind Partea Trigonometrică A Unei Ecuații?De Exemplu, Dacă Am Sin X= A, A={2kπ+ Arcsin A / K E Cuprins În Intervalul 0;2 Π}Care Era
Rezultatul Calculului 4-4:4 Este Egal Cu
......................
Va Rooog Ajutati Ma!!! Am Uitat Si Am Nevoie Macar De Punctul 5 Ca Dupa Imi Dau Seama Cum Se Face....dar Va Rog Daca Puteti Cu Tot Cu Explicatii
Fie Multimea A={1,2,3,4,5}.Cate Numere Din 3 Cifre Distincte Se Pot Forma Cu Elementele Multimii A. Va Rog Ajutati-ma!!!
Aflati Numarul Functiilor F: {1,2,3} - {a ,b,c,d} Cu Proprietatea F (1) =a Cati Termeni Rationali Are Dezvolatrea (1+ Radical Din 2)^100? Repede Va Rog
Maria Are De Citit O Carte Ce Are 216 Pagini . Daca În Prima Sapt Citeste 7/12 Din Ele Si În A Doua Sapt 3/5 Din Rest , Aflati Cate Psgini A Citit În Fiecare Sa
Va Rog Cu Argumentare!!!