RO Study
👤
Ralu1000
Ralu1000
07-11-2016
Geografie
a fost răspuns
cum explicati variatia orei pe glob?
Răspuns :
Lilianlilian383
Lilianlilian383
07-11-2016
Variatia orei pe glob depinde de mișcarea de rotație a Pământului în jurul axei sale care este legată principala unitate de măsură a timpului -ziua diurna care este de 23h 56min.4 sec. Fiecare fus orar cuprinde 15 ° după longitudine. (360°:24=15°)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Read The Sentences And Replace The Words In Bold With Phrasal Verbs And Expressions With Think From The Box. Box: Thought Up, Think Things Through, Think Back
Aveți Vreo Idee Cum Se Rezolvă?
Problema 15 Sol Si Sugestii Va Rog
Ajutor! Ajutati-ma La Aceasta Problema Da Informatica!
Afla Trei Nr. Stiind Ca Primul Si Al Doilea Edte 50 201,cea Dintre Al Doilea Si Al Treilea82021 Si Cea Dintre Primul Al Treilea 41810
Un Dreptngui Are Lungimea De 3 Ori Mai Mare Decat Inaltimea.stiind Ca Perimetrul Este 105.2 Cm Afla Dimensiunile Dreptunghiului. Ajutor Repede!!
Suma A Trei Numere Este 21. Ştiind Că Al Doilea Este Jumătate Din Primul, Iar Al Treilea Reprezintă Un Sfert Din Primul Număr, Află Cele Trei Numere. Ajutați-mă
Scrie Cateva Enunturi In Care Sa Prezinti Cum O Vede Şt. O. Iosif Pe Bunica Sa. (Am Doar 3 Randuri)
Va Rog Mult Ex Asta ! Am Nevoie Urgent De El! Ofer 28 De Puncte Si Coroana La Primu Raspuns(care Are Si Rezolvarea) Va Roooog
Scrie Cateva Enunturi In Care Sa Prezinti Cum O Vede Şt. O. Iosif Pe Bunica Sa. (Am Doar 3 Randuri)