RO Study
👤
Alexaradoi98
Alexaradoi98
28-07-2016
Chimie
a fost răspuns
Oxidarea acroleinei cu KMnO4 si H2SO4?
Răspuns :
Elisacelia
Elisacelia
28-07-2016
CH2=CH-CH=O + [O}⇒ CO2+H2O + 2
CO2+H2O
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie P Un Punct Interior Triunghiului Echilateral ABC Cu Centrul In O Daca D,E,F Sunt Proectile Lui M Pe Laturile Triunghiului Sa Se Arate Ca PD+PE+PF =3supra2 P
Examenele Sunt Sau Nu Importante? 2 Argumente Pt. Premisa Sugerata?
Determinati Nr Real A Stiind Ca F(1)=0 Unde F:R→R F(x)=x+3
Fie Triunghiurile ABC Si MNP Si Punctele D Si E, D Apartine [ BC] Si E Apartine [NP] Asfel Incat AD Perpendicular BC Si ME Perpendicular NP.Daca CD Congruent NE
Salut, Am Bacul Poimaine Si As Avea O Intrebare Legata De Partea A 3a De La Romana. Am O Culegere Cu Variante Din 2017, Iar La Partea A Treia La Repere Am 3 Pun
Scrieți Următoarele Formule : Bromura De Metil Magneziu ,aldehida Formica , Dimetil Eter , Acid 4- Bromobutanoic
Stabiliți Dacă Numarul 4 La Puterea 5 Este Pătrat Perfect
In Triunghiul Dreptunghic ABC Cu AB<AC, A=90°. Se Construieste Mediana [AM] , M Aparține Lui BC, Si Inaltimea [AD], D Apartine Lui [BC]. Se Știe Ca Masura Un
In Desenul Alaturat Dreptele DE Si AB Sunt Parale. Daca AB=10cm, BC=8cm, CE=4cm Si CD=3cm, Atunci: A. Lungumea Laturii AC=...b. Lungimea Laturii DE=...AJUTOR! V
La Un Concurs S-au Dat 20 De Probleme. Pentru Fiecare Problemă Rezolvată Se Primesc 8 Puncte, Pentru Una Rezolvată Greșit Se Scad 5 Puncte, Pentru Una Nea