RO Study
👤
Lavinia123111
Lavinia123111
14-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Heeeelp dau coroana urgent
Răspuns :
Cipriciprian110
Cipriciprian110
14-06-2016
In dreptunghiul ABCD cu perimetrul egal 228 m , . Stim ca AB = 14m atunci determinați lungimea laturii BC. Sper ca te-am ajutat !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Match Each Verb With Two Correct Answers, 21 Am Doing We Have Me Really Happy. Something Tonight. Lots Of Things In Common. Friends Easily. Fun Together. You
Va Rog Urgent Doar C..cat Mai Explicit Sunt Clasa 2
Ompletează Pe Calet Tabelul: 1. Stare De Agregare 2. Culoare 3. Duritate 4. Conductibilitate Electrică 5. Solubilitate În Apă Nemetalele T Mod De Lucru Sulf Ca
Vrg Ajutațima Nu Glumesc Chiar Am Nevoie De Aceasta Rezolvare, Cine Se Ia La Mișto Primește Raport Vrg Din Suflet Este Pentru Proiect Și Îl Am Maine Dau Coroana
Descrie Un Animal Sălbatic Despre Care Ai Învățat.
Scrie O Compunere De Minim 10 Randuri Cu Titlul "la Bunici" Va Rog!!!MULȚUMESC Mult!!!!!!!!!
+ 3. (5 Puncte.) Explică Folosirea Semnului Exclamării În Secventa: - Sa-mi Scoată Calul!.
Un Corp Este Lansat În Sus, Pe Un Plan Inclinat De Unghi A = 45°, Cu O Viteză De 6 M/s. Ştiind Că Viteza Cu Care Revine Corpul La Baza Planului Înclinat Este De
Pentru 7 Kg De Mere Se Plătesc 42 De Lei. Câte Kilograme De Mere,de Același Fel,se Cumpără Cu 618 Lei?Repede Va Rog !!
Povestirea Fragmentelor 1 Si 2 Din Povestea "Cavalerii Florii De Cires"