RO Study
👤
Mijighidela1
Mijighidela1
20-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat e radical din 337?
Răspuns :
Ursacheveeg
Ursacheveeg
20-01-2016
este 18.35 coroana???????
Answer Link
Metin2metin2
Metin2metin2
20-01-2016
Eu am scris primu :D e 18,35 :D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Aliaj Contine 560 G Fier Si 2,24kg Cupru. Calculati Masa Aliajului Si Masa De Cupru. Va Rog Din Suflet Dau Inima, Coroana Si Ma Abonez ...♡♡♡☆☆☆
Scrieti Formula Dupa Expemplul Din Poza (azotat,azotit,amoniu)dar In Loc De Magneziu Folositi Hidrogen (Ex:azotat De Hidrogen-formula)
Cum Ii Explic Copilului Rezolvarea La: Un Nr De 2 Cifre, Adunat Cu Rasturantul Sau, Face 55. Care Este Numarul?
Scrieti Formula Dupa Expemplul Din Poza (azotat,azotit,amoniu)dar In Loc De Magneziu Folositi Hidrogen (Ex:azotat De Hidrogen-formula)
(1+√5)* (√2+√3)* (√7-2√3)* (2+2√2)* (4-√3+5√2)* (8-3-√5)* (4x-a)(4x+a+2x)(x-a) (x-2)(x+2-x)(x+5) Varogg Rapid Dau Coroana 1h
Calculează Masa De Oxid De Sulf (IV), Dacă Cantitatea De Substanta A Lui Este Egală Cu 0,5 Mol. Rezolvă Şi Alege Răspunsul Corect: B) 320 G; C) 80 G; D) 40 G. A
3. După Modelul Nu Ai→n-ai, Elimină Vocala U Din Cuvântul Nu Şi Transformă Enunțurile De Mai Jos. Nu Am Loc. - Nu Are Bani. *** *** Nu Avea Prieteni. - ... Nu A
Care Este Masa Apei Necesară Pentru Prepararea Unei Soluții De 20% De Sare De Bucătărie Cu Masa De 40 G
6. Допишите Предложения. Мáма, Разреши Мне... Пожалуйста, Зайди К... Передай, Пожалуйста, Отцу... Сходи, Будь Добр, В Магазин За... Будьте Любéзны, Объясните...
Suma A Doua Numere Este 67 Afla Numerele , Stiind Ca Al Doilea Este Cu 27 Mai Mare Decat Primu Dau Coroana + 100 De Puncte Pls Ajutorrrrrrr