RO Study
👤
Georgianacoman20
Georgianacoman20
15-11-2015
Chimie
a fost răspuns
Ce raza atomica are magneziul?
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-11-2015
raza atomica a magneziului este de 150 pm
Answer Link
Esterutza14
Esterutza14
15-11-2015
nu inteleg ce vrei sa spui
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Trei Eprubete Se Toarna Solutie De Clotura De Bariu. In Prima Se Adauga Solutie De Carbonat De Sodiu, In A Doua- Solutie De Carbonat De Potasiu, Iar In A Tre
Care Poate Fi Consecința Topirii Ghețarilor,ca Urmare A Încălzirii Climei Pentru Oceanul Planetar,continente Si Societatea Umană?
Alcatuieste Cate Doua Enunturi ,in Care Cuvintele Urmatoare Sa Aiba ,pe Rand ,valoarea Adjectivala ,respectiv,adverbiala: Urat ,cuminte,interesant,usor
Ce Se Numeste Rectie De Hidratare?
Cilindru Circular Drept FORMULE: Al=2 Pi R G At=Al +2 Am =2 Pi R G +2 Pi R La A2= 2 Pi R (G +R) V=Ab×h=Ab×G=2 Pi R La A2 G SE DĂ: R=8
Ce Importanta Au Apele Subterane? Cum Sunt Folosite Apele Subterane In Localitatea Natala?
Raza Unei Sfere Are Lungimea De 4 Cm . Aria Sferei Este Egala Cu ... Cm Patrati.
1.Fie A,b,c,d ∈R, Asfel Incat A+b=20 Si C+d=30.Calculatii Ac+ad+bc+bd. 2.Fie X,y∈R,x≠0,asfel Incat 2 Supra X=y Supra3.Calculati(xy-7) Totul ,la 100. 3.Fie A,b,c
Intr Un Cos Sunt Cu 13 Mere Mai Mult Decat In Altul.Daca Din Primul Cos Se Transfera 20 De Mere In Celalalt,atunci In Cel De Al Doilea Cos Sunt De 4 Ori Mai Mul
Prezinta ,in 3-5 Randuri, Semnificatia Structurii: Neagra Strainatate (din Balada Novac Si Corbul) Fecioras ,Gruyitul Meu! Asculta De Ce-ti Zic Eu