RO Study
👤
Delia7
Delia7
07-11-2015
Biologie
a fost răspuns
Tulpinile pot fi:ierboase si ...
Răspuns :
Moraru111
Moraru111
08-11-2015
ramuroase si firoase
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie E(x) = X⁴ + X³ + 2x²+ X+ 1 , Unde X Apartine R , Demonstrati Ca E(x)= ( X²+1) (x²+1) Oricare Ar Fi X Apartine R
Mă Gândesc La Un Număr .Din El Scad Un Sfert Și Încă Patru Și Obțin 11. La Ce Număr Mai Gândit?
Cum Se Rezolva Exercițiul 3 B)? Adică Știu Că Trebuie Să Ajungem La Un Factor Comun. Ori Baza , Ori Exponentul , Dar Nu Știu Care. 20p Și Coroana La Cel Mai Mic
Impărțind Numărul Natural A La Numărul Natural B Obtinem Catul 18 Si Restul 45. Cat Va Fi Restul Împărțirii Numărului A La 18? Pls!
,,pe Muschiul Gros, Cald Ca O Blană A Pământului, Căprioara Stă Lângă Iedul Ei. Aceasta Și-a Întins Capul Cu Botul Mic, Catifelat Și Umed Pe Spatele Mamei Și, C
Va Rog Ma Ajutati Am Nevoie Va Dau 10 Puncte Va Roggg
Calculati Volumul De Aer (masurat In Conditii Normale) Care Contine 20% O₂ (procente De Volum) Stoechiometric Necesar Pentru Arderea A 16,29 L Benzina,presupuna
Triunghiul DEF Este Dreptunghi In D Iar M ( Unghiul F) =30°. Se Construiește Înălțimea DM, M€, EF.a) Calculați M ( Unghiul EDM) B) Dacă EM = 4 Cm, Calculați MF
Triunghiul DEF Este Dreptunghi In D Iar M ( Unghiul F) =30°. Se Construiește Înălțimea DM, M€, EF.a) Calculați M ( Unghiul EDM) B) Dacă EM = 4 Cm, Calculați MF
Exercitiile 3 Si 4 , Va Rog, Dau Coroana