RO Study
👤
Tmon32
Tmon32
07-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Scrie corect cuvintele:
Bordo,dizain,bestselar
Răspuns :
Biancabianca36
Biancabianca36
07-11-2015
bordeaux, design, bestseller
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA!! E URGENT!! În Cercul C (O,8cm) Se Înscrie Triunghiul Dreptunghi ABC, Cu AB=8 Cm Si M(A)=90. Calculator Aria Porțiunii De Disc Cuprinse Intre Lat
Un Vas In Forma De Paralelipiped Dreptunghic,de Dimensiuni 2,5 Dm,1,5 Dm,respectiv 6 Dm,cantareste Gol 0,5 Kg.Calculati Masa Vasului Paralelipipedic Plin Cu Apa
Citește Fiecare Afirmație Și Încercuiește Litera A Dacă O Consideri Adevărată Sau Că Dacă O Consideri Greșită Scrie În Spațiul Liber Afirmatia Corecta
Ce V-a Impresionat În "Bunica" De Barbu Ștefănescu Delavrancea? VĂ ROG!!!!!
Trei Molecule De Acetona Se Condenseaza Crotonic Dupa Schema:A(cc)+A(cm)+A(cc),unde Cc Si Cm Reprezinta Componenta Carbonilica Si Metilenica. Produsul Obtinut A
Daca X²-5x+6/x²-4x+4=x+a/x+b, Pentru Orice X∈R\{2}, Aratati Ca A+b Este Numar Intreg
Indentificați Complementele Circumstantiale De Loc In Textele Alaturate Si Completati Pe Caiete Rubricile Tabelului Urmator : "Lumea Veche De-aici Se Sfârșește
Cine Îmi Explică Și Mie Mai Pe Scurt Fiecare Propoziție Subordonată În Parte? Vă Rog, Am Examen Și Nu Le-am Înțeles Pe Niciuna. Dau Coroană Cine Îmi Dă Și Niș
REPEDEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Alcătuiți O Compunere In Care Sa Vă Exprimați Opinia Despre Consumul De Alcool Valorificând Informațiile Din Textul Preluat De La Wiki
Ma Gandesc La Un Numar,îl Adun Cu Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Cifre,cu Cifra Sutelor 2,apoi Scad Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Cifre Identice Și Obt