RO Study
👤
Mihaandre98
Mihaandre98
14-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Un enunt cu cuvantul procesa.
Răspuns :
Arhimede1
Arhimede1
14-10-2015
Am fost procesat in instanta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Au Fost Principalele prevederi Ale Tratatelor De Pace ( Ptimul Razboi Mondial) ?
Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Referat La Tehnologica Despre Drumul Lemnului Din Padure Pana In Casa?
Vreau Si Eu Doua Peopoziti Cu Floarea Soarelui Atribut Substantival Si Complement Direct, Caz Dativ Si Mai Vreau Doua Propozitii Cu Radioreporter Atribut Substa
Diferenta A Doua Numere Este144.Daca Se Imparte Primul Numarla Al Doilea, Se Obtine Catul 7 Si Restul 18.Afla Suma Celor Doua Numere.
In triunghiul ABC Construim Inaltimea AM, Cu M Apartine [BC].Stiind Ca M Este Mijlocul Laturii [BC],aratati Ca Triunghiul ABC Este Isoscel. CU REZOLVARE NU DOA
Trebuie sa Fac 5 Metafore Din 5 Poezii Diferite Cu Autori Diferiti
Va Roooog Mult .Suma A Trei Numere Natural Este Egala Cu 2154.primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea.Stiind Ca Al Treilea Numar Este Mai Mare C
Care Este Rezultatul Calculului: 2b+25b+65b+8b+9b+77b.
In triunghiul ABC Construim Inaltimea AM, Cu M Apartine [BC].Stiind Ca M Este Mijlocul Laturii [BC],aratati Ca Triunghiul ABC Este Isoscel. CU REZOLVARE NU DOA
Doua Unghiuri Suplementare Au O Latura Comuna , Iar Bisectoarele Lor Formeaza Un Unghi Cu Masura De 60 Grade . Determinati Masurile Unghiurilor . Asta Se Stie :