👤
Ionutzxda
a fost răspuns

DAU TOATE PUNCTELE MELE
DACA MA AJUTATI VA ROOOG
Redacteaza in 80 - 150 cuvinte o naratiune in care sa prezinti o intamplare reala sau iamginara petrecuta in timpul unei excursii
VA ROOG RPD
dau coronita

Răspuns :

Intr-o zi frumoasa de vara,profesorii au decis sa organizeze o excursie prin tara,cu scoala.Elevii au fost foarte incantati de aceata idee,au participat toti la excursie.
Ei mai mers prin Iasi ,Brasov,Bacau,Cluj-Napoca etc. .
Au vizitat multe muzee si locuri turistice,au facut multe poze si si-au cumparat cele mai frumoase suveniruri din fiecare oras.
Excursia a durat 3 zile,pentru ca drumul parcurs de ei a fost lung si obositor,dar in final,meritau toti banii si tot timpul.
Profesorii au fost si ei incantati,au vazut gradini zoo,muzee despre ape,despre faune,flore si multe altele.
Anul viitor va fi la fel de frumos ca si anul acesta,toti sunt incantati de peisajele vazute si tuturor le place cate o excursie pe an,mai ales cu scoala,si prietenii.Asta a fost decizia lor finala. Nu prea am avut inspiratie,am facut-o pe moment :p
In tmpul vacantei de iarna din acest an am organizat impreuna cu profesorii o excursie la munte,la Sinaia.Cu totii eram foarte emotionati deoarece era prima noastra excursie de acest fel.
Cand am ajuns am fost impresionati de frumusetea uimitoare a muntilor si de stralucire zapezii in lumina soarelul.Imediat am inceput sa ne dam cu sania snowboard,schiuri(exersasem foarte mult iarna trecuta si in sfarsit ne-a reusit),si sa construim oameni de zapada.La un moment dat nu stiu cum s-a facut un prieten a cazut si s-a lovit foarte tare la cap.Eram foarte ingrijorati pentru el  si l-am dus impreuna cu prrofesorii la cel mai apropiat spital.Acolo a fost ingrijit de medicii care ne-au linistit spunanadu-ne ca nu are nimic periculos.
Nu voi uita niciodata aceasta vacanta deoarece a fost foarte palpitanta.