RO Study
👤
Maria103882627
Maria103882627
09-08-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutor la ex 9 si 10 va rog mult
Răspuns :
Killilikki
Killilikki
09-08-2022
sper ca se intelege din poza si imi pare rau daca am scris urat... succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Compuneti O Problema De Poveste Dupa Exemplul:3x4+3x6=
1. Stabileste Numarulde Litere Si De Sunete Din Cuvintele :ceasornic generalgeamgiuvegheaughindagherghef2. Trece Verbul "a Fi " La: - Valoarea Copulativa
O Cutie De Faianta Costa 25 Lire,dupa O Ieftinire Costa 15 Lire.Cu Cat La Suta S-a Ieftinit?
1.Determinati Elemntele Multimii A={x Este Numar Natural| 7/12<x-1/15<17/20}2.La Dublul Unui Numar Adunam 1, Triplam Rezultatul Si Apoi Adunam 2. Stiind C
Facetimi Si Mie Prin Metoda Grafica Aceasta Problema Va Rog Daca Scad Dintr-un Număr Pătrimea Sa Obtin 27 Care Este Numărul?
Sa Se Determine Punctele De Pe Graficul Functiei F:(0,∞)->R, F(x)=lnx - [tex] \frac{2(x-1)}{x+1} [/tex] , In Care Tangenta La Grafic Este Paralela Cu Dreapta
Dati-mi Si Mie Sinonimele Neologice La Zgarcit,lacom,fatarnic,ciudat,obisnuit,orasenesc,calare,necasatorit,nemiscat,singur. Va Rogg!!
Numiti Trei Basme Romanesti
1.Un Numar De Patru Cifre Distincte Si Nenule Are Suma Cifrelor1. Determinati Suma Dintre Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Numar Care Indeplineste Aceasta Conditie.2
1.Determinati Numerele Intregi Impare Si Consecutive A,b Si C Cu Proprietatea a Ori B - A Ori C = 26 . 2.Determinati Numerele Intregi Pare Si Consecutive X,y