👤

Imaginează-ți că vei pleca într-o călătorie în ţara zmeilor. Planifică această excursie in detaliu, pentru a o face de neuitat. Tine cont de sugestiile din diagrama de mai jos: Cu ce călătorești, cine te ajută, ce obiectiv ai, ce iei cu tine, cu cine mergi. Scuze dacă nu se vede bine am camera spartă

Imagineazăți Că Vei Pleca Întro Călătorie În Ţara Zmeilor Planifică Această Excursie In Detaliu Pentru A O Face De Neuitat Tine Cont De Sugestiile Din Diagrama class=

Răspuns :

Răspuns:                 CALATORIA MEA IN TARA ZMEILOR

Intr-o dimineata racoroasa de vara, m-am trezit ca sa ma pregatesc

pentru calatoria mea in tara zmeilor. Mi-am luat cu mine o sabie pentru a ma lupta cu zmeii. l-am luat pe prietenul meu Marius si am plecat spre aeroport. Ne era frica sa nu pierdem avionul, aveam o printesa de salvat. Am urcat in avion iar dupa 3 ore am ajuns. Era incredibil se inspaimantator, dar trebuia sa o salvam. Am coborat din avion si am plecat din aeroport.

Era pustiu, nu se vedea nimic. Pana am vazut ceva in departare. Era un castel inconjurat de zmei. Ne-a fost putin frica dar am inaintat. Dupa ce am ajuns mai aproape de castel, am inceput sa ne luptam cu zmeii. Marius m-a ajutat sa ma lupt cu ei, iar intr-un final, am reusit. Am rupt lanturile care impiedicau intrarea catre camera printesei si am salvat-o.

Explicație:....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................