Răspuns :
Eram in vacanta de vara de abia ce terminasem scoala. As ca parinti mei au hotarat sa face o vacanat in alta regiune in afara de unde suntem noi . Mama mi-a spus mie si fratelui meu mai mic unde dorim sa mergem, bineinteles cum era si randul meu sa aleg unde sa mergem ,deoarece, fratele meu a ales data trecuta eu am ales sa mergem in Italia intr-o zona numita Piemonte aflata in nordul Italiei . Eram atat de nerabdatoare incat nu mai aveam rabdare sa astept o zii . In sfarsit am ajuns in Italia de acolo am mers cu vaporul pana in Piemonte. O noua clima, o alta vegetatie, si alta fauna . Eram pe cale sa vad atatea minunatii si sa traiesc o alta viata in o spatamana fata de cea pe care o aveam. In prima zii am mers sa vizitam atractiile turistice din Piemonte cum ar fi Platine Towers si multe alte. A doua zii ne-am intors in Piemonte si am vazut cum este vegetatia care este asemanatoare cu a Romei dar aici este mult mai frmos pentruca sunt si maslini portocale, multe citrice. Am vazut si multe animale pe care le-am fotografiat si sigur am sa le arat si prietenilor mei cum ar fii camoscio un fel de capra cu coarne care traieste in munti la altitudini mari , miniottero un liliac cu picioare si hystrix cristata un animalut ce seaman cu ariciul dar are un par aspru tepos si foarte lung. Aici unde am fost noi in Piemonte prezinta un tip structural și petrografi de relief aflat in poalele unui lant muntos . Si am vazut ca aici oameni au grifa mult mai mult da planeta decat avem noi in Romania si erau mult mai civilizati ,primitori si foarte respectuosi si culti. Pai c-am asa sa terminat si vacanta pe care am planificato in vara . A fost una dintre cea mai minunata vacanta pe care am avut-o dintre toate pe care leam facut si astept sa ajung acasa sa le povestesc si bunicilor mei si prietenilor mei.
P.S. Sper ca team ajutat si sper sa fie 40 de randuri la tine in caiet daca nu incearca sa scri fiecare propozitie cu alineat.
P.S. Sper ca team ajutat si sper sa fie 40 de randuri la tine in caiet daca nu incearca sa scri fiecare propozitie cu alineat.