👤

Urgent , va rog !!!!!

Urgent Va Rog class=

Răspuns :

Problematica pusa în discuție este "Ar trebui sa fie controlat sau cenzurat in vreun fel conținutul postat pe Internet, în ce măsură ar trebui sau de ce nu ar trebui"

In opinia mea, internetul este destul de ușor accesibil pentru toată lumea,inclusiv de către copiii. Pe internet găsim subiecte atât pentru adulți cât si pentru copii, care pot di accesate destul de ușor de către toți.

Eu unul sunt neutru din acest punct de vedere deoarece toate informațiile trebuie sa fie accesibile, chiar si de către copii, mai puțin site-urile care trebuie sa fie interzise si periculoase, cum ar fi "DarkWeb".

In legătură cu cenzura, sunt de părere că totul trebuie sa fie accesibil pentru oricine deoarece toți au nevoie de informare, cu toate ca sunt subiecte mai delicate sau nu, toți au dreptul la informare. Informațiile obținute din mediul on-line pot fi atât cerute într-un proiect, cât și doar pentru propria informare, de aceea este necesar ca internetul sa fie accesibil.

Dar in legătură cu controlul sunt de altă părere... Conținutul postat pe rețelele sociale este controlat de către aplicații, cel 18+ este "pedepsit" cu avertismente si mai apoi cu restricții în utilizarea aplicației, conținutul care este "scamming" nu este prevazut, deci este mai greu de "controlat".

În concluzie, conținutul online este suficient de controlat si cenzurat, dar cu toate acestea, subiectul este suficient de controversat, fiecare persoana are diferite păreri despre acest subiect.

Sper ca te am ajutat :)