RO Study
👤
Denisfn5
Denisfn5
02-06-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutați mă că am nevoie penteu maine
Răspuns :
Bemilian24
Bemilian24
02-06-2022
Răspuns:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Moduri De Expunere (la Ce Moduri Sunt,sa Scrieti O Fraza) Personajele Toate Aceste Cerinte Sunt Din Moartea Lui Gelu De G Cosbuc
Pentru Cadourile De Craciun Sau Cules Banane ,portocale Si Mandarine. NUmai 35 Dintre Ele Nu Sunt Banane Si Numai 47 Dintre Ele Nu Sunt Portocale. Cite Fructe D
Stiind Ca X + Y = 38 Si 3y + 5z = 22 , Atunci 2x + 5y + 5z Este :
Pe Laturile Triunghiului ABC Se Considera Punctele D Apartine (AB) Si E Apartine (AC). Stabiliti Daca DE//BC In Cazurile Urmatoare : a)AB=15 Cm ,BD=8cm, AE=14 C
Se Da Triunghiul Ascutitunghic ABC,cu AB=6,AC=10 Si Aria Tr=15radical Din 3. Sa Se Afle Lungimea Laturii BC. Dau Coronita.
Suma A sapte Numere Naturale Impare Este 147.Aflati Numerele.
Am Nevoie Urgent De Ajutor La Aceste Probleme: 1. Fie Functia F:R->R, F(x)=x^2 - 5x + 6. Calculati: A. Coordonatele Punctului De Intersectie Cu Graficul Func
1.Intr-un Bloc Nou Construit De O Echipa De Muncitori Sunt Apartamente Cu 2 Camere Si Cu 3 Camere, In Total 78 De Apartamente Cu 211 Camere. a)Aflati Cate Apart
CE PARTI DE VORBIRE REPREZINTA CUVANTUL SCANTEIA DIN URMATORUL TEXT ; SCATEIA SARISE DEPARTE DE FOC
Scrie Denumirea A Minim3corpuri Atrase De Magneți. Ma Poate Ajuta Cineva Cu Asta?? Please dau Funda...