RO Study
👤
Ionutailoaei30
Ionutailoaei30
29-05-2022
Limba română
a fost răspuns
VA ROG DAU COROANA!!!!!
Răspuns :
Thomasvaranfenomen
Thomasvaranfenomen
30-05-2022
Răspuns:
ce vreiiii saaa itiii raspunddd
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 ^-(23). --( )) A = B = I)Fie Si 4 1. Calculati A+B, A-B, 2A+3B, 3A-2B 2. Calculati DetA, DetB Si Det(AB) 3. Determinati Rangul Matricelor A, B, Si A+B 4. Calc
5. La Un Magazin S-au Vândut Napolitane A Câte 120 G Şi Pungi Cu Bomboane A Câte 160 G. Cinci Cumpărători, Deşi Fiecare A Cumpărat Cantităţi Diferite De Napolit
Suma A Trei Numere Este 345 De Mii Patru Sute 29 Suma Primelor Două Numere Este 124 De Mii 278 Iar Al Doilea Este Cu 125000 600 Mai Mic Decât Al Treilea Află Ce
Ajutați-mă Va Rog Dau Foarte Multe Puncte
Am Nevoie De Ajutor De La Cei Care Au Citit Romanul "Bunica Mi-a Zis Să-ți Spun Că-i Pare Rău". Cine Era Amicul Și Unde Locuia Și Cine Era Monstrul?Aștept Doar
18. Fie Triunghiul Isoscel ABC Cu Baza BC. Dacă D€BC Şi E € AC Astfel Încât M(<BAD)= 30° Si AD Congruent Cu AE Atunci M(<EDC) Esteva Rog Cu Rezolvare Comp
Ajutațimă La Acest Exercițiu Dau Coroana Promit!!!!!
Un Avion Zboară La Altitudinea H = 10km. În Cabină Se Menține O Presiune Care Constituie Q = 75% Din Presiunea La Nivelul Mării. a) Cărei Altitudini H’ Îi Cores
5p 6. În Conul Circular Drept Din Imagine AB Este Diametrul Bazei, Iar Triunghiul VAB este Echilateral. Generatoarea Conului Are Lunungimea De 6 Cm. (2p) A) De
Tema Subiect Predicasubiectul Predicatorulce Este.?