RO Study
👤
CROUPRO
CROUPRO
24-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Calculaţi: (5,4²:2,4-3-0,05):2² +2018⁰
Răspuns :
Vargatunde1979
Vargatunde1979
24-05-2022
sper ca te-am ajutat..spor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dar Allah Ăsta Există?? Că Se Rugau Turcii Înaintea Bătăliei Cu Țările Române.....Războiul De Indepedență A României (1877-1878) Este Și Film.....De Asta Întreb
9. Fie Unghiurile Adiacente <AOB Şi <BOC, Astfel Încât M(< BOC) = 2 M<(AOB). Bisectoarele Lor Formează Un Unghi Cu Măsura De 60°. (ОВ' Este Semidre
O Gospodină A Cheltuit La Piață 3 Pe 7 Din Suma Pe Care O Avea, Iar La Carmangerie A Cheltuit 40% Din Rest Și I-au Rămas 120 De Lei. Ce Sumă A Avut Inițial?
Câţi Litri De Alcool 90% Trebuie De Adăugat La 150 Litri De Recuperat Cu Concentraţia 5%, Ca Să Se Obţină Soluţie Hidro-alcoolică De 70%. Care Va Fi Volumul Fin
Dar Allah Ăsta Există?? Că Se Rugau Turcii Înaintea Bătăliei Cu Țările Române.....Războiul De Indepedență A României (1877-1878) Este Și Film.....De Asta Întreb
In Tabelul De Mai Jos Sunt Elementele Unui Triunghi ABC, KA = 90°, Cu AD Perpendicular Pe BC, D Aparține (BC). Completați Tabelul, Ştiind Că Dimensiunile Sunt M
Vara Nu Dorm Connect-R Eu Vara Nu Dorm, Ei Decât Dacă-mi Dai Somnifere Și Cum Nu Iau
Ending In -o, -ch, -sh, -ss, -x M Third Person Singular (he/she/it) Goes Teaches Finishes Misses Fixes Ing In Consonant +-y Studies Cries 6 Complete Will's Emai
Să Se Determine Asimptotele Funcției:f(x) = ✓ | X² - 6x + 8 |(radical Din Modul)f Definită Pe R Cu Valori În R
5 Cuvinete Cu ΠLa Inceput Si  La Mijloc.