👤

Scrie un text despre ce ai schimba dacă ai fi primar

Repedeeee vă roggg dau coroana și 70 de puncteeeee

Repedeee e urgent la primu care răspunde repedeeeee îi dau coroanaa

Răspuns :

Mall29
Dacă aş fi primar, aş face să fie mai confortabil în instituţiile publice, astea fiind: căldură, băi în şcoală şi în grădiniţe pentru a le asigura sănătatea copiilor. Aş construi o piscină şi un loc de distracţie pentru copii, ocupîndu-le astfel timpul liber, punînd în funcţie diferite jocuri constructive pentru a le crea un ţel şi un scop în viaţă…

Sloganul meu în funcţie de primar ar fi următorul: ,,Ţel , viitor , sănătate = popor.

…Un alt lucru pe care l-aş face în calitate de primar… aş informa populaţia cu privire la problemele existente şi aş încerca să înţeleg şi problemele pe care le au aceştia şi împreună cu ei am găsi soluţii pentru rezolvarea acestora. Dacă aş fi primar eu însami aş intreprinde o mică excursie pe străzile satului, aş depista străzile care necesită reparaţii şi aş face ca acest lucru să fie cît mai curînd posibil. Un alt lucru la care aş atrage atenţia ar fi problema ecologică, cu care ne confruntăm zi de zi. Aş amplasa urne pentru depozitarea gunoaielor pe străzi şi totodată ar fi o ideie bună ca acestea să fie colectate de la fiecare gospodărie o data la două – trei zile, in pungi speciale şi preluate de o echipă, care se va ocupa de acest lucru, iar gunoaiele care vor fi colectate să fie sortate, resturile alimentare de celelalte.