RO Study
👤
Metal78
Metal78
10-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Aceste exerciții. Vă mulțumesc!
Răspuns :
Buryzinc
Buryzinc
11-05-2022
Răspuns:
Am trimis răspuns în poza atașata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lac Cu Apa Sarata Va Rog Fromos
Importanta Istorica A Marii UniriMini-eseu....idei Va Rog?
Descomputeni In Factori 16x^2-(3y+1)^2= raspunsul Mi-a Dat (4x-3y-1)x(4x+3y+1) e Corect?(daca Nu Ma Ajutati Va Rog)
Calculati Aria Laterala Si Volumul Unei Piramide Patrulatere Regulate Cu Latura Bazei De 6 Cm, Apotema De 5 Cm Si Inaltimea De 4 Cm.
Va Rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Open The Brackets Using The Subjunctive Mood With If Referring To Present Or Future Actions. 1.It Would Be Nice If We (to Go) To Hi
Completati Cu Un Numar Real,astfel Incit Multimea Solutiilor Ecuatiei Obtinute Sa Aiba 2 Elemente: 3t^2- " "t+4=0 in Locul Ghilimelelor...Va Rog..
Numarul Elevilor Dintr-o Tabara Este Cuprins Inte 70 Si 80. O Treime Din Numarul Elevilor Sunt Din Ciclul Primar, 25% Din Numarul Elevilor Din Gimnaziu Si Restu
Perimetru Unui Teren Dreptunghiular Este De 240 M , Lungimea Fiind Dublu Latimii.la 10 M In Afara Lui Se Planteaza Pomi Din 5 In 5 M .Citi Pomin S-au Plantat ?
Creaza O Propozitie Cu Cuvintele Date Daca,vreti,voiu,voi Ma, Nu, Va,voi,pe,daca,iubti,va,pre,iubesc,si Vgoiu,nu,voi,ma,eu,vreau. Va Rog Mult
Alcatuiti O Compunere Despre Sfintele Pasti