Scrie o compunere de 15 20 de rânduri în care să prezinți o întâmplare petrecută la bunici (reală sau imaginară)plsss
![Scrie O Compunere De 15 20 De Rânduri În Care Să Prezinți O Întâmplare Petrecută La Bunici Reală Sau Imaginarăplsss class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d8b/f698152be167cbd30ae60bf9887191ac.jpg)
Răspuns:
Florile rupte de pisica
Este vara. A venit timpul sa plec la bunici , sunt tare fericită deoarece bunica mi-a promis că o sa plantăm flori, eram tare încântata.
După un drum de câteva ore am ajuns, bunica ma astepta la poarta, m-a luat în brațe și cu vocea ei caldă mi-a spus:
-iti promit ca maine vom pune flori.
Când am auzit am fost puțin tristă, asteptam sa punem azi, dar mi am revenit repede, dimineata m am trezit înaintea bunicii și I am făcut ceva Bun de mâncarea, în timpul în care îi pregateam cafeaua a venit și m a întrebat ce fac, eu I am răspuns cu duioșie:
-Ti am pregatit micul de jun.
-multumesc pitico,ma duc sa mananc după mergem să plantăm florile, e bine?
-DAAAA, urlu încântata.
Probabil bunica a crezut că sunt nebuna dar asta e.
După ce a mâncat am așteptat o și ne am apucat de flori, am plantat de dimineata pana seara, dar și a meritat, pisica se tot plimba pe acolo, dar nu am realizat ce vrea să facă, a două zii dimineata cand m am trezit toate florile erau rupe, iar pisica mea se uita cu o fată nevinovată la mine, având o floare ruptă între labute, am chemat o pe bunica dar calma mi s spus că e totul bine. Asta e, uneori dacă nu esti atent și nu bagi de seamă se întâmplă lucruri rele.