RO Study
👤
Madalinstoian3
Madalinstoian3
08-06-2015
Limba română
a fost răspuns
Portretul lui păcală!!! Please
Răspuns :
Glodeanuclaudia
Glodeanuclaudia
08-06-2015
Pacala era:
-glumet
-siret
-mincinos
-prostut
-caraghios
-neintelegator...
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ini Trebuie Numai Ex 6 Va Rog Frumos Dau Koroana Ex 5 Propuneti Cite 5 Verbe Diferite La Moduri Personale,acceptabile Ca Preddicate Pentru Subiectele Date: -Fr
As Vrea Sa Mi Spuneti Si Mie 3-4 Ideei Legate De Manifestarea Respectului Intr O Relatie De Prietenie Pentru Un Text Argumentativ
Pe Plantele Acvatice Poți Găsi Un Animal Colonian Numit ............
Continue The Story. When Sarah Wake Up That Morning She Felt Rather Depressed. Again There Were No Bright Prospects For That Day's Launch . But Jake Said He Ha
Ce Valoare Morfogica Are Cuvantul “piezisa” Din : Furisez O Raza Piezisa In Oglinda Mea.
Redacteaza O Compunere De O Jumatate De Pagina In Care Sa Descri Casa Ta Folosind Personificari Repede Dau Coroana Primul Care Răspunde Va Rog
Om Nevoie Urgent De Un Raspuns.Va Rog Formulati.m Si Mie 2 Propoziții Cu Dea/de-A
Rationalizati Numitorii Fractiilor:a) 75/5√3;42/7√2;18/3√2;45/5√3;36/4√3;24/2√6;6/3√2;15/√3
Cum Sa Format "mahnirile" ?
Alcatuiti Câte Un Enunț, Folosind Ortogramele Prealuminat Și Prea Luminat. Argumentați Ortografia Acestora . Am Nevoie De Ajutor Acum Că Trebuie Maine Urgent