RO Study
👤
Raresnegrila
Raresnegrila
18-01-2018
Limba română
a fost răspuns
cum sa format "mahnirile" ?
Răspuns :
Ana1234maria1
Ana1234maria1
18-01-2018
Substantiv mâhnire+ art hot 'le'
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutorrr.................................
Cate Numere De 10 Cifre Contin 4 Cifre De 3 Si 6 Cifre De 7
Salut . Am Și Eu Nevoie De Un Text Argumentativ Despre Importanța Vizitării Locurilor Noi
A=2^n+3 Ori 3^2n + 2^n Ori 9^n+1 + 2^n Ori 3^2n+1, NEN a) Aflati Ultima Cifra A Numărului A b) Arătați Ca Numărul A Este Divizibil Cu 10 c) Aflați Restul Împărț
Ce Culoare Obtin Din Rosu,galben,si Albastru
Va Rog Frumosssssssssss Ajutati-ma!Va Rog!Din Tot Sufletul!Faceti-mi O Povestire La Povestea "Povestea Unui Om Lenes De Ion Creanga" (povestea O Gasiti Pe Inter
Buna! Ma Ajuta Cineva Cu Modul De Rezolvare? E Din Variante De Bac, Subiectul 1. Explicit, Toate Etapele Va Rog . Si O Mica Intrebare: Cand Sistemul De Corpuri
Ai Trecut, In Sfarsit Granita Care Desparte Germania De Franta Si Ai Patruns In Regiunea Alsacia. Cauta Pe Internet Date Despre Aceasta Zona Si Noteaza-le In Sp
Toluenul Este Clorurat Fotochimic Obtinandu Se Un Compus Clorurat A Ce Contine 54,47% Clor, 42,96% Carbon Si Restul Hidrogen .Sa Se Calculeze Cantitatea De Pros
A=2^n+3 Ori 3^2n + 2^n Ori 9^n+1 + 2^n Ori 3^2n+1, NEN a) Aflati Ultima Cifra A Numărului A b) Arătați Ca Numărul A Este Divizibil Cu 10 c) Aflați Restul Împărț