👤
a fost răspuns

Ce credeți ca se va întâmpla cu forța de munca în următorii cinci ani?.

Răspuns :

Ce se va întâmpla cu forța de munca în următorii cinci ani?

După părerea mea, în cinci ani, cu forța de muncă nu se va întâmpla să fie schimbări prea mari, pentru că deja tehnologia este avansată și astfel, nu vor mai dispărea locurile de muncă din cauza roboților.

Deasemenea, eu consider că din cauza pandemiei și al războiului, forța de muncă este mult mai puțin dispusă pentru efort și confort material și astfel cei din câmpul muncii vor dori să muncească mai puțin și cât mai aproape de casă, ori on-line.

Pe de altă parte, globalizarea începe să nu mai fie o obțiune, așa că se vor dezvolta afaceri pe plan local și astfel, forța de muncă nu va mai pleca peste hotare.

O problemă majoră va fi scăderea din punct de vedere calitativ al învățământului și astfel, se va îngroșa numărul celor necalificați, în dezavantajul muncii înalt calificate.

Totuși, acum sunt mulți oameni tineri din Ucraina care vor munci peste tot în lume și din această cauză, va fi o migrație a forței de muncă mai ales în Europa.

Așadar, eu nu cred că vor exista multe transformări privind forța de muncă în următorii cinci ani.

Succes!