RO Study
👤
Ann3513
Ann3513
29-04-2022
Matematică
a fost răspuns
2plzz thzx anticipat
Răspuns :
Cojocariionel69
Cojocariionel69
29-04-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Numerele De Doua Cifre Pare , Mai Mare Decat 60 Si Mai Mici Decat 78
Idee De Text Narativ? Dau Coroana:)
Analizeaza Toate Pronumele Personale!Dau Coroana
Subiectul I (10 Puncte): Alegeţi Varianta Corectă: 1. Forma De N Pl. A Substantivului Sententia(N Sg.) (declinarea I, Gen Fem.) Este: a) Sententiam; B) Sententi
Tul B. C. Numeşte, Pe Baza Hărţii De Mai Sus (Colonii Şi Metropole Antice Greceşti), Marea Pe Ţărmul Căreia Au Fost Întemeiate Coloniile Histria, Tomis Şi Calla
ABCDEF Prizmă Triunghiulară.Arata Că Planele (DNC) Și (BMF) Sunt Paralele.m Și N Mijloace Segmentelor De Și Ab
Aplicare Transcrie Tabelul În Caiet. Notează Caracteristicile Apelor De Râu Studiate. Apă De Munte *** Apă De Câmpie ... Ta Intrebare Verificarea Răspunsul Rezo
Indică Numele Predicativ Din Enunțurile Următoare. A) Premiații Sunt Elevii Mei. B) Ana Este Colega De Banca Simonei. C) Vânturi Puternic De Azi-noapte A Fost C
In Urna Cu 3 Ani Suma Vârstelor A Trei Copii Era 13 Citi Ani Vor Avea Împreună Peste 2 Ani
Claculează Cantitatea Și Masa Gazului Eliminat În Rezultatul Interacțiunii A 140 G De Fier Cu 365g Soluție De 10% Acid ClorhidricDau Coroană Vă Rog Mult Să Mă A