RO Study
👤
Sherlock42
Sherlock42
10-04-2022
Franceza
a fost răspuns
Urgent, va rog!!!!!!!
Răspuns :
JADOR123BOG
JADOR123BOG
15-04-2022
Răspuns:
traducere,ai in poza
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Amesteca O Solutie De H2SO4 20% Cu O Alta Solutie H2SO4 40% Pentru A Obtine 200 Ml Solutie De H2SO4 25%. Care Este Volumul De Solutie 20% Utilizat?
Localnicii Folosesc Apa De Ploaie , Stransa In Recipiente De Diverse Forme Si Marimi , Pt Unele Treburi Casnice. O Familie Are Bidoane In Forma De Paralelipiped
Precizati Valoarea De Adevar A Propozitiilor: P1:exista X € N Astfel Incat 60=15*x
Cum Se Zice In Franceza La Urmatoarele Cuvinte :vinete,nisip,crud,baloane Si Iubire
Va Rog Dau Coroana E Urgent ! Basmul Se Numeste (Fat Frumos Cu Părul De Aur - Petre Ispirescu)
VA ROG! Aș Dori Un Şablon Pentru Opera Literară În Proză! DAU CORONIŢĂ!
Pe O Hartă,acestea Sunt Reprezentate Prin Punctele Coliniare A,B,C,D ,în Această Ordine ,astfel Încât 3AB=10AC-7AD Și BD=20 Centimetri.Calculează Lungimea Segme
Va Rog Sa Îmi Faceti Rezumatul Fragmentului Următor Dar Pe Scurt Și Verbele S-a Fie La Trecut. Multumesc Mult!
Se Considera Dreptunghiul ABCD, Cu AB = 20 Cm Si BC = 15 Cm. Punctul E = PrAC D , Iar F = PrAC B. Calculati Lungimile Segmentelor AC , AE Si EF.
Imi Spune Si Mie Cineva Mesajul Poeziei Noaptea Sfantului Andrei De Vasile Alecsandri ?? Va Rog Mult