👤
a fost răspuns

Va rog anutati-ma am nevoie de rezolvarea pas cu pas pe foaie.
@Danait​


Va Rog Anutatima Am Nevoie De Rezolvarea Pas Cu Pas Pe FoaieDanait class=

Răspuns :

Explicație pas cu pas:

a)

[tex](a - 5) \times a + 3 = - 3 \\ {a}^{2} - 5a - 6 = 0 \\ (a + 1)(a - 6) = 0 \\ a = - 1 \\ a = 6∉ [-5;4]\\ = > a = - 1 [/tex]

b)

[tex]a = 3 \\ f(x) = (3 - 5)x + 3 \\ f(x) = - 2x + 3[/tex]

[tex]f( - 5) = 13 \\ f(0) = 3 \\ f(4) = - 5 [/tex]

c)

[tex]y = - 2x + 3 \\ 2x + y - 3 = 0 \\ a = 2;b = 1;c = - 3\\ M(0; - 2) = > xM= 0 \: ; \: yM= - 2 \\ d(M,Gf) = \frac{ |2 \times 0 + 1 \times ( - 2) + ( - 3)| }{ \sqrt{ {2}^{2} + {1}^{2} } } \\ = \frac{ | - 2 - 3| }{ \sqrt{5} } = \frac{5}{ \sqrt{5} } = \sqrt{5} [/tex]

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

Vezi imaginea Stefanboiu